WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Visit country site

Tilbage til top

Vigtige oplysninger om vores retningslinier i forbindelse med coronavirus Covid-19

Efter udbruddet af coronavirus (Covid-19) udvikler situationen sig stadig hurtigt, og hos KONE følger og håndterer vi situationen på både lokalt og globalt plan. Vores højeste prioritet er vores kollegers sundhed og velvære og at passe godt på vores kunder. Vi bestræber os på at håndtere situationen både lokalt og globalt, mens vi følger instruktioner og vejledninger fra de lokale myndigheder.

Vi opfordrer alle af vores medarbejdere, som kan arbejde hjemmefra, om at gøre det og minimere kontakten med andre. Vores teknikere arbejder fortsat og vil træffe de nødvendige forholdsregler. Afhængigt af smitterisikoen kan vi blive nødt til at prioritere kunder med vigtige samfundsfunktioner.

Alle med influenzalignende symptomer bedes blive hjemme (dette gælder også underleverandører).

Vi har en Business Continuity Plan og følger udviklingen for at sikre, at den hele tiden svarer til den aktuelle situation.

Hvis situationen ændrer sig, og der opstår forsinkelser på grund af de forholdsregler, der træffes for at forhindre spredning af virussen, fx adgang til medarbejdere, materialer og leveringskæder, kontakter vi dig med det samme.

Vi vedhæfter KONE’s retningslinjer for desinfektion af udstyrets overflader for at holde elevatoren ren.

Vi arbejder hårdt på at holde virksomheden i gang som sædvanligt, og vi gør alt, hvad vi kan i samarbejde med vores leverandører og underleverandører for at minimere konsekvenserne for din virksomhed.

En mere detaljeret spørgsmål og svar (Q&A) findes på KONE.com

img_elevator-etiquette

Elevatoretikette beskytter helbredet

Elevatorer er pr. definition et lukket rum, hvor tilfældige mennesker blandes. De er også et vigtigt transportmiddel for mennesker, der har svært ved at bruge trappen, især i kritiske miljøer som hospitaler. Vi har samlet nogle tips til, hvordan man kan gøre det sikrere at bruge elevatoren i vanskelige tider ved at vise hensyn.