WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Visit country site

Tilbage til top

FLEKSIBEL SERVICE SKRÆDDERSYET TIL DINE BEHOV

KONE er førende inden for service af høj kvalitet til elevatorer, rulletrapper, rullefortove og automatiske døre og porte. Uanset om det er udstyr fra KONE eller andre fabrikanter, er vores vedligeholdelsesløsninger af den højeste kvalitet. Med det nye servicekoncept KONE Care™ får du en fleksibel, intelligent og skræddersyet service, der sikrer en høj oppetid og driftssikkerhed for dine anlæg.

Som kunde hos KONE kan du være sikker på, at lovgivningen altid overholdes, og at dine anlæg kører optimalt i henhold til gældende sikkerhedsstandarder. Vi lytter altid til dine behov og tilpasser vores service til din unikke situation. Som en del af KONE Care™ kan du vælge imellem flere nye og revolutionerende tillægsydelser som bl.a. KONE 24/7 Connected Services med IBM Watson.

Vi holder dig altid ajour på dine anlæg og giver dig adgang til den brugervenlige og transparente portal KONE Online, hvor du kan se status på dine anlæg og vores servicelevering.

Service beregnet til at opfylde dine behov, store som små.

SERVICE SKRÆDDERSYET TIL DINE BEHOV

Billede

Vi leverer nu en bred vifte af serviceydelser, der passer til dine behov. Du kan vælge de serviceydelser, du ønsker, fra vores fleksible servicetilbud.

OPLEV EN BEDRE SERVICE

Billede

Vi udfører først en tilbundsgående vurdering af dine anlæg i forhold til trafikken i din bygning og dine brugeres behov. Dermed kan vi skræddersy vores service til dine behov. Vores kyndige servicemedarbejdere holder dine anlæg i topform.

ALTID AJOUR

Billede

Med vores brugervenlige digitale kanaler kan du og dit team hele tiden holde jer ajour med jeres anlæg og services. Med brugerportalen KONE Online, kan du altid følge med i vedligeholdelsen af dine anlæg.

Sådan hjælper vi dig

KONKTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD