WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Visit country site

Tilbage til top

Udskift din gamle elevator med en ny

En helt ny brugeroplevelse, der øger bygningens værdi ved at gøre den fremtidssikret og mere attraktiv. Se, hvorfor det er pengene værd helt at udskifte en elevator.

HVORNÅR SKAL EN ELEVATOR UDSKIFTES?

En komplet udskiftning er den bedste løsning, hvis din elevator er mere end 25 år gammel, ofte er ude af drift, tager lang tid om at køre fra etage til etage og har en lille og trang elevatorstol og tunge manuelle døre, der gør det vanskeligt for nogle brugere at benytte den.

HVORFOR UDSKIFTE EN ELEVATOR?

Udskiftning af elevatoren øger bygningens værdi, reducerer driftsomkostningerne, øger komforten for beboerne og er – takket være KONE – helt problemfrit.

Øg bygningens værdi med elevatorer i KONE DX-klassen til komplet udskiftning

Vores elevatorløsninger til komplet udskiftning øger bygningens værdi med en helt ny form for brugeroplevelse. Vær sikker på, at dit moderniseringsprojekt overholder tidsplanen og budgettet, og gør din bygning fremtidssikret med en helt ny tilsluttet elevator.

Billede

Indbygget tilslutning

Udskiftning af din gamle elevator med en moderne tilsluttet model gør det muligt at tilføje en helt ny verden af intelligente bygningsløsninger og -tjenester, som gør hverdagen endnu lettere og mere bekvem for brugerne.

Med indbygget tilslutning kan du benytte dig af intelligente bygningstjenester udviklet af KONE og vores People Flow Ecosystem-partnere. Du kan også tilføje dine egne tjenester. Resultatet er en skræddersyet oplevelse, der udvikler sig efter beboernes skiftende behov.

Læs mere om tilslutning

Design baseret på viden om mennesker

En helt ny elevatorstol giver dig mulighed for at tilpasse brugeroplevelsen til bygningen og dens beboere med nye designløsninger, materialer, belysningseffekter og signaliseringsmuligheder.

Læs mere om design

Billede
Billede

Intelligente overvågnings- og infotainment-løsninger

Når du helt udskifter en elevator, har beboerne mulighed for en endnu mere fantastisk elevatoroplevelse med adgang til multimedieindhold, sikkerheds- og bygningsrelaterede oplysninger og det seneste inden for elevatormusik i elevatorstolene og andre steder i bygningen.

Læs mere om Advanced People Flow-løsninger

Elevatorer fra KONE i DX-klassen til komplet udskiftning

KONE MonoSpace® DX

Alsidig maskinrumsløs personelevator til lave og mellemhøje beboelses- og erhvervsejendomme

KONE MiniSpace™ DX

Højhastighedspersonelevator med kompakt maskinrum til højhuse.

KONE TranSys™ DX

Fleksibel og robust person- og vareelevatorer til offentlige transport-, butiks- og hospitalsbygninger.

Klassiske komplette udskiftningsløsninger

KONE NanoSpace™

Hurtig at installere og pladsbesparende, så du hurtigt får en elevatorstol, der er op til 50 % større, uden ændring af den eksisterende skakt.

Nøglespecifikationer for KONEs elevatorer til komplet udskiftning


LøsningBeskrivelseMaskinrum
Maks. løftehøjdeMaks. hastighed
Maks. bæreevne/personerMaks. gruppestørrelse
KONE MonoSpace®DX
Alsidig maskinrumsløs personelevator til lave og mellemhøje beboelses- og erhvervsejendommeNej
90 m eller 36 etager3,0 m/sek.
2.500 kg/op til 33 personer6
KONE NanoSpace™En pladsbesparende løsning til komplet udskiftning af elevatorer i beboelsesejendommeNej
40 m eller 16 etager1,0 m/sek.
630 kg/op til 8 personer2
KONE MiniSpaceDX
Højhastighedspersonelevator med kompakt maskinrum til mellemhøje og høje beboelses- og erhvervsejendomme.Ja210 m eller 63 etager4,0 m/sek.
2.000 kg/op til 26 personer8
KONE TranSysDX
Kraftfuld og robust maskinrumsløs vareelevator med mulighed for tilslutning til brug i miljøer med høje krav til varegennemstrømning
Nej
40 m eller 12 etager1,6 m/sek.5.000 kg/op til 53 personer
4
Planlæg vejen til succes med KONE som partner

Planlæg vejen til succes med KONE som partner

Med support fra vores eksperter kan du være sikker på, at dit udskiftningsprojekt overholder tidsplanen og budgettet uden overraskelser og uventede omkostninger, og at det opfylder alle krav, når det gælder lovbestemmelser og standarder. Få mere at vide om, hvordan KONE støtter dig gennem hele processen.

Kontakt os

Brug formularen nedenfor til at fortælle os mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du vil snarest blive kontaktet af et medlem af vores team.

Sample form


+45My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance|Residential Flow in a new building|Residential Flow in an existing building|24/7 Connected Services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Doors|Advanced People Flow solutions|People Flow planning|Other


Bemærk venligst, at vi indsamler dine personlige data, når du udfylder denne kontaktformular. For yderligere information om databehandling, venligst se vores fortrolighedserklæring.