WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Visit country site

Tilbage til top

Hvorfor modernisere med KONE?

EN INVESTERING, DER BETALER SIG

KONE-modernisering af elevatoren giver bedre sikkerhed, driftssikkerhed, tilgængelighed og visuelt design samt lavere energiomkostninger.

GLADERE BRUGERE

Når du samarbejder med os, får du bedre driftssikkerhed, tilgængelighed og komfort – i hele bygningens levetid.

INSTALLATION UDEN PROBLEMER

Vores professionelt styrede moderniseringsproces minimerer evt. forstyrrelser for lejere og besøgende.

Moderniseringsproces for elevatorer

PLANLÆGNING

Billede

INSTALLATION

Billede

FÆRDIGGØRELSE

Billede

Fordele ved modernisering af elevatorer

Ydelse

En moderniseret elevator arbejder bedre. Du får mindre ventetid, færre nedbrud og færre frustrationer – med den elevator, du allerede har. Der er færre reparationer med en ny og moderne elevatorstyring og vores førende elevatormaskineri, der er beregnet til at holde og til at spare energi. Du kan få fordelene af de fornyede elevatordøre og signaliseringen, der er driftssikker, har en god finish og er nemme at betjene.

Sikkerhed

Sikkerhed har topprioritet hos os – vores innovative forbedringer gør udstyret mere sikkert, så du og brugerne får større tryghed. Du får bedre sikkerhed på flere områder, såsom: døre, der fungerer bedre, en elevatorstol, der standser præcist, bedre belysning, der giver bedre synlighed og en følelse af sikkerhed, tovejskommunikationssystem i elevatorstolen, nødstrømsforsyning ved strømudfald og meget mere.

Tilgængelighed

God tilgængelighed er en af en elevators vigtigste egenskaber. Med en komplet udskiftning af elevatoren kan du få helt op til 50 % mere plads i elevatorstolen. Via modernisering kan du få ekstra brede døre, så kørestolsbrugere eller barnevogne nemmere kan komme ind og ud. Med en ubesværet og jævn personstrøm forbedres livskvaliteten for alle personer i bygningen, og det sikrer, at bygningen stadig er attraktiv for både nuværende og mulige lejere og ejere.

Visuelt design

En elevator med et lækkert design komplementerer bygningen og gør brugen af elevatoren til en behagelig oplevelse. Du kan få din gamle elevatorstol forvandlet til en moderne stol i forbindelse med moderniseringen. Få elevatoren renoveret med elegante, holdbare og rengøringsvenlige materialer, uden at øge dens vægt. Vi har mange forskellige professionelt designede stolinteriører, du kan vælge imellem. Du kan også ændre på et færdigt stoldesign eller selv designe stolen ved at mikse og matche materialer og tilbehør efter dine præferencer.

Miljøeffektivitet

Modernisering kan forbedre elevatorens miljøeffektivitet markant. Vi tilbyder et energieffektivt KONE EcoDisc® elevatormaskineri, der bruger 50 % mindre energi end en tovbåren elevator med gear og to hastigheder eller end en hydraulisk elevator. Du kan også få energibesparende LED-belysning i elevatorstolen og vores energibesparende drevsystem, der genvinder overskydende bremseenergi og sender den tilbage til nettet. Vi tilbyder også standbyfunktioner, hvor elevatorstolen automatisk skifter til energibesparefunktion, når den ikke er i brug. Du kan både spare penge og reducere dit CO2-aftryk.

Vil du kontaktes, vejledes eller modtage et tilbud?

Værktøj og downloads

Flere brochurer og værktøj