WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Visit country site

Tilbage til top

Hvorfor installere en elevator med KONE i en eksisterende bygning?

INSTALLATION AF EN ELEVATOR SKABER ØGET VÆRDI

En elevator øger ejendommens værdi, gør bygningen mere attraktiv for mulige købere og lejere og forbedrer tilgængeligheden.

EN ELEVATOR FORBEDRER LIVSKVALITETEN

En elevator gør det nemmere for personer at færdes sikkert i bygningen, gør det muligt for ældre at blive boende i egen bolig i længere tid og giver alle nemmere adgang til de øverste etager.

SAMARBEJDE MED EN BETROET PARTNER

Det er en god idé at vælge en erfaren partner, som kan levere en gennemtænkt plan. Få din nye elevator installeret uden problemer, til tiden og til prisen. Efter afprøvning og aflevering kan vi anbefale dig den service, der passer til dine behov.

DET ER NEMMERE, END MAN SKULLE TRO!

Installation af en ny elevator er faktisk meget nemmere end mange andre renoveringsprojekter. Vi udfører hvert år eftermonteringer af elevatorer i tusindvis verden over – hurtigt, nemt og med et minimum af forstyrrelser for lejere og besøgende. Eftersom hvert enkelt projekt er unikt, vil vi anbefale den løsning, der passer bedst til bygningens arkitektur og kundens brugsbehov.

KONEs eftermonterede elevatorer

ProduktBeskrivelseMaks.
Hastighed
Maks. løftehøjdeMaks. last
Maks. antal personerMaks. antal elevatorer i gruppe
KONE MonoSpace® 500 DXMaskinrumsløs elevator for projekter i lave og mellemhøje beboelses- og erhvervsejendomme, hvor hele elevatoren skal udskiftes1,75 m/s
70 m
1.150 kg
Op til 15
4
KONE ProSpace™Pladsbesparende elevatorløsning til beboelsesejendomme uden elevator0,6 m/s
30 m
675 kg
Op til 9
1

Den rigtige elevator til din bygning – lad os få det til at lykkes!

Find den rette placering for din elevator

Vi kan installere en elevator i stort set enhver bygning. Trappeopgangens størrelse og form afgør, om elevatoren skal placeres inde i bygningen eller udenfor.

Se forskellige installation- og placeringsmuligheder her.

Valg af design

Vi kan skabe en løsning, der matcher enhver bygnings interiør og arkitektur. Du kan vælge lige det skaktmateriale, der matcher din bygnings interiør og stolens væg- og gulvmaterialer.

Finansiering: En god investering for alle beboere

Lejligheder på alle etager stiger i værdi, når der er adgang til en elevator. Ifølge Home stiger kvadratmeterprisen med næsten 2.600 kr. Denne prisstigning er værd at tage med, når din forening lægger budgettet for en elevator.

Overordnet set koster en elevator et sted mellem 1 – 2 mio. kr., men prisen afhænger af mange parmetre, såsom placering, valg af hastighed og design. Udgiften til en elevator kan fordeles mellem beboere på forskellig vis. De fleste vælger en af nedenstående løsninger:

  • Udgiften deles ligeligt mellem alle beboere
  • Udgiften fordeles efter etage, hvor de der bor øverst betaler mere
  • Udgiften fordeles efter etage og antal m2, hvor de der bor øverst og i større lejligheder betaler mere

Hvis udgiften til for eksempel en elevator til 1,5 mio. kr. deles ligeligt mellem alle beboere, og foreningen optager et 30 årigt realkreditlån med en rentesats på 2%, vil det betyde en månedlig huslejestigning pr. andel på omkring 532 kr.*
*Priserne er efter skat og inklusiv elevatorservice i 30 år.

Vil du kontaktes, vejledes eller modtage et tilbud?

Overvejer din forening at få en elevator?

Vi har samlet al nyttig viden om elevatorer til andelsbolig- og ejerforeninger i en gratis guide. I guiden kan du bl.a. lære om finansiering, forskellige placeringsmuligheder og installationsprocessen. Vi kan hjælpe dig hele vejen fra drøm til virkelighed.