WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Visit country site

Tilbage til top
kone

HVEM ER VI ?

Hos KONE er vores mission at forbedre flowet i byerne. Som verdensførende inden for elevator- og rulletrappebranchen leverer KONE elevatorer, rulletrapper, automatiske døre og porte samt service- og moderniseringsløsninger, der tilfører værdi til enhver bygnings livscyklus.

Med et mere effektivt People Flow® gør vi det sikkert, behageligt og trygt for mennesker at bevæge sig rundt i højere og mere intelligente bygninger. Sammen med vores partnere og kunder over hele verden er vi med til at forbedre livet i byerne. I 2018 havde KONE en årlig nettoomsætning på næsten EUR 9,1 mia. og over 57.000 ansatte ved udgangen af året. KONEs B-aktier er noteret på Nasdaq Helsinki Ltd. i Finland.

kone

VISION OG STRATEGI

Vi forstår People Flow i og mellem bygninger og forbedrer livet i byerne ved at gøre det sikkert, behageligt og trygt at bevæge sig rundt. Med vores ekspertise inden for nyinstallation, modernisering og service leverer vi pålidelige, professionelle og personlige oplevelser gennem hele bygningens livscyklus.

kone

KONE I Danmark Asea Graham i 1968.

KONE kom til Danmark i 1968 ved opkøb af det svenske firma Asea Graham. I dag er vi over 200 ansatte i Danmark, der servicerer kunder over hele landet.

Hos KONE ønsker vi at forbedre livet i byerne

Læs mere i vores rapport om bæredygtighed (på engelsk)