Back to top

Løsninger til modulbaseret modernisering af døre

KONE UniDrive-pakker til skydedøre

Hvis du skal opgradere automatikken i enhver automatisk skydedør, vil KONE UniDrive®-pakkerne minimere nedetiden ved at lade dig udskifte de mekaniske og elektriske komponenter uden at skifte hele dørkonstruktionen. Følgende komponenter udskiftes: styre- og motorenheder, remskiver og remme, programvælger, strømforsyning, skinner eller afdækninger. De installerede komponenter overholder de nyeste standarder og giver øget levetid og effektivitet.

KONE UniPower™-pakke til industridøre

KONE UniPower™ er en moderniseringsløsning til rullegitre og ledhejseporte. I denne pakke kan motoren eller styreenheden udskiftes. Denne løsning er hurtig at installere og kan give hurtigere åbning og lukning, lavere energiomkostninger og bedre effektivitet på industrianlæg og anlæg til detailhandlen. Hvis det er nødvendigt, er der også reparationsløsninger til mekaniske komponenter som f.eks. kørehjul, fjedre, hængsler, styr og sektioner. De installerede komponenter overholder de nyeste tekniske og lovmæssige standarder.

Fordele ved modulbaseret modernisering

Ved kun at udskifte de komponenter, der behøver at blive udskiftet, får du en bedre dørfunktion med et minimum af nedetid. Vores komponentopgraderinger er den hurtigste og mest omkostningseffektive løsning til forbedring af dine eksisterende bygningsdøres sikkerhed, driftssikkerhed og energieffektivitet.

Værktøj og brochurer

Flere brochurer og værktøj