WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

No suggested country found

Visit country site

  • HJEM
  • Eksisterende bygninger
Tilbage til top

Hvorfor vælge KONE?

SERVICE I VERDENSKLASSE

Uanset, hvor du befinder dig i verden, finder du vores globale viden lokalt.

ALT FRA EN BETROET LEVERANDØR

Vi leverer kvalitetselevatorer, rulletrapper samt automatiske døre og porte til alle slags bygninger. Vores vedligeholdelses- og moderniseringsløsninger sikrer, at dit anlæg er pålideligt og sikkert at bruge.

Har du automatiske døre og porte i din bygning? Vi udfører også service på dem.

Med over 50.000 dørenheder i service er KONE den næststørste serviceleverandør i verden. Vores kunder finder det praktisk at have én serviceleverandør for alle deres elevatorer, rulletrapper og automatiske døre og porte.

img_APFS-residential flow_665x430

FÅ DEN SMARTESTE BYGNING I NABOLAGET

Med KONE Residential Flow får du et smart adgangs- og informationsflow i din bygning. Se, hvordan hverdagen for alle beboere og ejendomsadministratorer bliver nemmere med en smart integreret løsning.

En engageret partner støtter dig hele vejen

Vidste du, at en omhyggeligt vedligeholdt elevator eller rulletrapper kan køre i årtier? Hos KONE ønsker vi at servicere dig i hele elevatorens eller rulletrappens livscyklus

img_existing-buildings-tentants-happier

ALTID GLADE LEJERE

Med vores forebyggende vedligeholdelse bliver anlægget ved med at fungere optimalt Vi servicerer over én million elevatorer, rulletrapper, døre og porte fra både KONE og andre producenter verden over. Udgangspunktet er en forståelse for dine servicebehov, således at vi kan levere den mest passende serviceydelse til dig. Vi kan skræddersy din serviceplan, så den passer perfekt til din bygning og bygningens anlæg, uanset fabrikat og type.

  • Læs mere om vores servicekoncepter
img_existing-buildings-planning-for-the-future

PLANLÆG FREMTIDEN

Som servicekunde hos KONE kan du nemt holde styr på anlæggets tilstand og dets seneste aktiviteter. Vi tilbyder gennemgribende anlægsvurderinger og planlægningssupport som hjælp til at forebygge overraskelser i forhold til ydeevne og budgetter. Når tiden er inde, sikrer en gennemtænkt modernisering, at anlægget også fremover fungerer driftssikkert, overholder de nyeste sikkerhedsstandarder og passer ind i bygningens design.

img_existing-buildings-time-to-improve

TID TIL AT FORBEDRE ANLÆGGET

Tiden sætter sine spor på selv de mest robuste anlæg. Du kan forbedre anlægget med vores moderniseringsløsninger og forbedre sikkerhed, driftssikkerhed, tilgængelighed og det visuelle design samt reducere energiomkostningerne. Du kan også få en frisk start med vores komplette udskiftningsløsninger og få alle fordele ved en helt ny elevator eller rulletrappe på kortest mulig tid.