• HJEM
  • Eksisterende bygninger
Back to top

Hvorfor vælge KONE?

SERVICE I VERDENSKLASSE

Uanset, hvor du befinder dig i verden, finder du vores globale viden lokalt.

ALT FRA EN BETROET LEVERANDØR

Vi leverer kvalitetselevatorer, rulletrapper samt automatiske døre og porte til alle slags bygninger. Vores vedligeholdelses- og moderniseringsløsninger sikrer, at dit anlæg er pålideligt og sikkert at bruge.

En engageret partner støtter dig hele vejen

Vidste du, at en omhyggeligt vedligeholdt elevator eller rulletrapper kan køre i årtier? Hos KONE ønsker vi at servicere dig i hele elevatorens eller rulletrappens livscyklus

ALTID GLADE LEJERE

Med vores forebyggende vedligeholdelse bliver anlægget ved med at fungere optimalt Vi servicerer over én million elevatorer, rulletrapper, døre og porte fra både KONE og andre producenter verden over. Udgangspunktet er en forståelse for dine servicebehov, således at vi kan levere den mest passende serviceydelse til dig. Vi kan skræddersy din serviceplan, så den passer perfekt til din bygning og bygningens anlæg, uanset fabrikat og type.

  • Læs mere om vores servicekoncepter

PLANLÆG FREMTIDEN

Som servicekunde hos KONE kan du nemt holde styr på anlæggets tilstand og dets seneste aktiviteter. Vi tilbyder gennemgribende anlægsvurderinger og planlægningssupport som hjælp til at forebygge overraskelser i forhold til ydeevne og budgetter. Når tiden er inde, sikrer en gennemtænkt modernisering, at anlægget også fremover fungerer driftssikkert, overholder de nyeste sikkerhedsstandarder og passer ind i bygningens design.

TID TIL AT FORBEDRE ANLÆGGET

Tiden sætter sine spor på selv de mest robuste anlæg. Du kan forbedre anlægget med vores moderniseringsløsninger og forbedre sikkerhed, driftssikkerhed, tilgængelighed og det visuelle design samt reducere energiomkostningerne. Du kan også få en frisk start med vores komplette udskiftningsløsninger og få alle fordele ved en helt ny elevator eller rulletrappe på kortest mulig tid.