WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Visit country site

Tilbage til top

KONE som arbejdsplads

HVAD VI LAVER

KONE er en førende virksomhed i elevator- og rulletrappebranchen. Vores opgave er at få det bedst mulige ud af byer, bygninger og offentlige rum i hele verden. Vi mener, at byerne er en del af løsningen til at skabe en bedre tilværelse.

HVAD VI TROR PÅ

Vi tror på, at det bedste resultat opnås ved at inspirere, engagere og udvikle vores medarbejdere. Vi bakker stærkt op om personlig udvikling og tilbyder mange muligheder for karriereudvikling.

Vores mål

img_Careers_Improving urban life

FORBEDRE FLOWET I BYERNE

Vi udvikler løsninger, der gør det sikkert, behageligt og trygt for menneskers at bevæge sig i og mellem bygninger. Som medarbejder hos KONE hjælper du med at forbedre livet i byerne.

img_Careers_Growing together

UDVIKLE OS SAMMEN

Vi tror på, at stærk ledelse, et fælles værdigrundlag og engagerede medarbejdere giver os succes. Hos KONE udvikler vi os sammen og vinder i fællesskab.

img_Careers_Winning together

STÅ STÆRKE SAMMEN

Sammen står vi stærkere. Vi løfter i flok og holder vores løfter til kunderne. Sammen forbedrer vi hele tiden vores ry som pålidelig, innovativ og serviceorienteret partner.

Se de spændende jobmuligheder, vi tilbyder i forskellige lande!