WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Visit country site

Tilbage til top

Væsentlige forbedringer med modulbaserede moderniseringsløsninger til elevatorer

kone

ELEKTRISK UDSTYR

Modernisering af styringer og elektrisk udstyr i en gammel elevator vil forbedre driftssikkerheden, miljøeffektiviteten, sikkerheden og tilgængeligheden. Bygningens beboere generes minimalt, fordi vores elektriske løsninger er hurtige at montere.

kone

ELEVATORMASKINERI

Elevatormaskineriet er den del af din elevator, der arbejder hårdest. Udskiftning af det nedslidte og forældede elevatormaskineri er afgørende for sikkerheden og kørselskomforten.

kone

ELEVATORSTOLE

Det er helt almindeligt, at elevatorens mekaniske systemer stadig er i god stand, mens elevatorstolens interiør er slidt og forældet. Med vores moderniseringer af elevatorstolen kan du opdatere interiøret med en bred vifte af moderne og holdbare designalternativer og tilbehør.

kone

SIGNALISERING

Vores elevatorsignaliseringssystemer øger tilgængeligheden, sikkerheden og komforten for passagererne. De giver elevatorpassagererne hurtig tovejskontakt med KONEs Customer Care Center™ døgnet rundt i nødstilfælde.

kone

DØRE

Montering af en ny automatisk dør forbedrer sikkerheden, men det kan også øge vægten, og det kræver plads. Vores lette automatiske døre giver maksimal plads inde i elevatorstolen og fungerer smidigt og lydsvagt.