Back to top

Modulbaseret modernisering til elevatorer

Modulbaseret modernisering er den ideelle løsning, hvis elevatoren generelt stadig fungerer, men vil få en betydelig bedre ydelse, hvis visse systemer opdateres. Du kan bruge den nyeste teknologi og sikre, at udstyret opfylder de nyeste krav med minimale gener for lejere og besøgende. Modulbaseret modernisering omfatter f.eks. områder såsom elevatormaskineriet, styresystemet, elevatorstolen og døre.

Væsentlige forbedringer med modulbaserede moderniseringsløsninger til elevatorer

ELEKTRISK UDSTYR

Modernisering af styringer og elektrisk udstyr i en gammel elevator vil forbedre driftssikkerheden, miljøeffektiviteten, sikkerheden og tilgængeligheden. Bygningens beboere generes minimalt, fordi vores elektriske løsninger er hurtige at montere.

ELEVATORMASKINERI

Elevatormaskineriet er den del af din elevator, der arbejder hårdest. Udskiftning af det nedslidte og forældede elevatormaskineri er afgørende for sikkerheden og kørselskomforten.

ELEVATORSTOLE

Det er helt almindeligt, at elevatorens mekaniske systemer stadig er i god stand, mens elevatorstolens interiør er slidt og forældet. Med vores moderniseringer af elevatorstolen kan du opdatere interiøret med en bred vifte af moderne og holdbare designalternativer og tilbehør.

SIGNALISERING

Vores elevatorsignaliseringssystemer øger tilgængeligheden, sikkerheden og komforten for passagererne. De giver elevatorpassagererne hurtig tovejskontakt med KONEs Customer Care Center™ døgnet rundt i nødstilfælde.

DØRE

Montering af en ny automatisk dør forbedrer sikkerheden, men det kan også øge vægten, og det kræver plads. Vores lette automatiske døre giver maksimal plads inde i elevatorstolen og fungerer smidigt og lydsvagt.