KONE A/S løfter sløret for Cityringens nye rulletrapper, rullefortove og elevatorer

Pressemeddelelse Publicerede 09-27-2019

Fremtidens elevatorer, rullefortove og rulletrapper åbnes ved Cityringens åbning på søndag

KONE offentliggør på søndag d. 29. september de nye elevatorer, rulletrapper og- fortove i Cityringens nye metroring. KONE har leveret 158 KONE TransitMaster®-rulletrapper, 4 KONE TravelMaster®-rullefortove og 41 KONE MonoSpace® Special -elevatorer til Cityringen. Anlæggene er placeret i de 17 nye undergrundsstationer i Cityringen, der øger Københavns Metro's eksisterende netværk af stationer.

KONEs People Flow®-løsninger vil lette rejsen med et effektivt flow af passagerer på den 15,2 km tosporede underjordiske metroring, der forbinder Københavns centrum, det såkaldte "brokvarter" og omringer byens centrum og Frederiksberg.

Cityringen øger antallet af passagerer i Københavns metrosystem fra 65 millioner til over 120 millioner passagerer om året, hvilket stiller høje krav til flowet og menneskestrømmen på stationerne.

”Hos KONE er vi utroligt stolte over at have været en del af et af Nordeuropas største infrastrukturprojekter og det bidrag og den løsning, vi nu har leveret til Københavns nye Cityring. Med et stærkt fokus på strømmen af ​​borgere gennem byen har vi installeret løsninger, der forbedrer brugeroplevelsen og effektiviteten på stationerne. Vi analyserer de nye forhold og sikrer et problemfrit flow af mennesker fra gadeniveau via underjordiske stationer til slutdestinationen. Det sikrer borgerne en god rejseoplevelse, når de færdes på stationerne,” siger Tuomas Oijala, administrerende direktør for KONE A/S.

Cityringens hovedentreprenør, Copenhagen Metro Team, der er ejet af italienske Salini Impregilo, står bag hele infrastrukturen på projektet, herunder 15 km tunnel, 22 skakter og 17 nye, underjordiske stationer, som blev overleveret til projektets ejer 17. juli i år.

”Cityringens elevatorer, rulletrapper og rullefortove er skabt gennem et samarbejde mellem KONE og Salini Impregilo/Copenhagen Metro Team, der begge er globale aktører der arbejder med den mest opdaterede teknologi, når det gælder om at skabe et infrastrukturprojekt i Cityringens størrelsesorden. Vi har valgt KONE som leverandør, fordi det er en verdensomspændende koncern med fingeren på pulsen i forhold til den nyeste teknologi på området.” siger Sigurd Nissen-Pedersen, vicedirektør i Copenhagen Metro Team.

Rulletrapper og elevatorer er udstyret med KONE 24/7 Connected Services™, som er en intelligent service, der forbinder rulletrapper og elevatorer til KONEs cloudbaserede løsning. Ved hjælp af datasamling med IBM Watson, kan KONE nu forudse og forebygge fejl ved rulletrapper og elevatorer. Vi servicerer alle de nye 17 stationer.

For mere information kontakt venligst

Tuomas Oijala, administrerende direktør for KONE A/S, tlf.: +45 22 70 31 70, e-mail: tuomas.oijala@kone.com


Om KONE

KONE er en af verdens førende virksomheder inden for elevator- og rulletrappebranchen. KONEs mission er at forbedre flowet i byerne ved at udvikle og levere løsninger, der sætter personer i stand til at bevæge sig sikkert, behageligt og trygt i og mellem bygninger. KONE leverer branchens førende elevatorer, rulletrapper, automatiske døre og porte samt integrerede løsninger. KONEs services dækker en bygnings levetid fra designfase til installation, vedligeholdelse, reparation og modernisering. I 2018 havde KONE koncernen en årlig nettoomsætning på EUR 9,1 mia. og over 57.000 ansatte ved udgangen af året. KONEs B-aktier er noteret på NASDAQ OMX Helsinki Ltd i Finland. www.kone.com

Del denne side

Cookies

Vi anvender cookies til at optimere hjemmesiden og give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Klik på feltet 'Accepter', hvis du er okay med dette og accepterer alle cookies. Du er også velkommen til at læse mere om vores datahåndtering i vores fortrolighedserklæring.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Visit country site