Back to top

REKRUTTERINGSPROCESSEN

Generel rekrutteringsproces

ANSØGNING

Du kan søge en af de ledige stillinger, der findes på vores "Søg nu"-side. Du kan også indsende en åben ansøgning på vores globale kandidatdatabase, som vi søger i, når vi søger efter en bestemt kompetence eller profil.

SAMTALE

Når du har udfyldt og indsendt din online-ansøgning, modtager du en automatisk bekræftelse pr. e-mail. En lokal HR- og linjechef gennemgår ansøgningerne og indbyder de mest lovende kandidater til en samtale. Der kan være flere samtalerunder, før den endelige udvælgelse sker.

ENDELIG UDVÆLGELSE

Alle ansøgere vil blive kontaktet pr. e-mail eller telefon, senest når udvælgelsen er sket. Rekrutteringsprocessens varighed kan variere afhængigt af forskellige faktorer, og derfor kan vi ikke komme med et bud på, hvor længe der går, før du informeres om den endelige udvælgelse.

Ansøgningsprocessen til KONEs International Trainee Program (ITP)

ANSØGNING

I begyndelsen af januar offentliggøres ITP-stillingerne på "Søg nu"-siden. Du kan ansøge separat, dog maksimalt 2. Udfyld onlineformularen, og vedhæft en ansøgning, dit cv og en foreløbig eksamensudskrift på engelsk.

SAMTALE

Ansøgningsperioden udløber midt i februar, hvorefter de mest egnede kandidater indbydes til en samtale. Samtalerne organiseres typisk af linjechefen i værtsvirksomheden. Samtalerne afholdes i februar og marts.

ENDELIG UDVÆLGELSE

Værtsvirksomheden foretager den endelige udvælgelse senest i april, hvorefter alle ansøgere kontaktes pr. e-mail eller telefon.

Relaterede emner

Se de spændende jobmuligheder, vi tilbyder i forskellige lande!